top of page

Een fijne baan voor iedereen

De kracht van GTV Nederland ligt bij verbinding. Verbinding tussen jou, je collega’s, leuke  klanten en prachtige producten. Respect staat hoog in het vaandel, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Dat maakt werken bij GTV zo mooi!

 

Ons doel is om een fijne baan te bieden voor iedereen. Een leuke job in een technische omgeving, met de zekerheid en geborgenheid die past bij een familiebedrijf. Natuurlijk moet de klus elke dag weer worden geklaard. Daarom vinden wij een goede inzet voor je werk een belangrijke factor. Dat gaat gepaard met de bereidheid om in te springen voor collega’s en het meedenken en doen met je team. Wij geven je de vrijheid om je werktijd flexibel in te delen en bieden je daarnaast alle ruimte voor je ideeën en je persoonlijke ontwikkeling.


Ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures?

Stagelopen bij GTV

Stagelopen bij GTV?

Doe jij een BOL of BBL opleiding in de elektrotechniek en ben jij op zoek naar een stage- of leerwerkplek? Als erkend leerbedrijf is GTV altijd op zoek naar nieuw talent! Wij bieden uitdagende opdrachten in een gemoedelijke en leerzame werkomgeving! Jouw ontwikkeling staat centraal, zodat we samen toe kunnen werken naar een leuke baan in de technische branche.

 

Wil jij stage gaan lopen bij GTV? Stuur je motivatie dan naar info@gtv.nl of klik op onderstaande knop 'Stagelopen bij GTV' en wie weet nodigen we je uit om eens kennis te maken!

 

 

GTV werkt daarnaast ook nauw samen met de praktijkscholen van het (v)mbo en technasia in de omgeving. Leerlingen van deze scholen kunnen bij GTV aan de slag met snuffelstages en meehelpen met echte projecten. Zo kunnen we de jongere generatie kennis laten maken met het vak elektrotechniek en krijgen ze een mooie indruk van het werken in deze branche. Extra leuk: deze frisse kijk op onze vraagstukken levert ons regelmatig ook nog geweldige ideeën op waarmee we echt aan de slag gaan!

Vacatures

Vacatures

GTV Nederland is doorlopend op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers. Bekijk ons vacature-overzicht om te zien of er een baan voor jou bij zit!

Open sollicitaties welkom!

Staan er op dit moment geen vacatures open of staat jouw ideale vacature er niet tussen? Geen probleem, we gaan graag met je in gesprek om te ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Dus vind jij dat je bij GTV past en denk je dat we jouw capaciteiten goed kunnen gebruiken? Stuur ons dan gewoon een open sollicitatie via onderstaande button.

bottom of page