top of page

Een fijne baan voor iedereen

Jezelf kunnen zijn, respect hebben voor elkaar, dat maakt werken bij GTV Elektro zo mooi. We houden rekening met elkaar. Precies daar ligt onze kracht: de kracht van verbinden tussen jou, je collega’s, leuke klanten en prachtige producten.


We bieden een fijne baan voor iedereen. Een leuke job in een technische omgeving, met de zekerheid en geborgenheid die past bij een familiebedrijf. Natuurlijk moet de klus elke dag weer worden geklaard. Een goede inzet voor je werk vinden we daarom belangrijk. Dit betekent ook dat je bereid bent in te springen voor je collega’s en meedenkt en meedoet met je team. Daarnaast kun je flexibel je werktijd indelen en we bieden je alle ruimte voor je ideeën en je persoonlijke ontwikkeling. 


Wil je meer weten over werken bij GTV?

Leren en werken
Ervaring opdoen

Stages en leerwerkplekken

Als erkend leerbedrijf is GTV altijd op zoek naar schoolverlaters en (leer-werk)stagiaires. Wij bieden leuke en leerzame opdrachten in een fijne werkomgeving. Als je een opleiding in de elektrotechniek volgt en een BOL of BBL stage zoekt, dan heeft GTV misschien wel een stageplaats voor jou. 

Technische studente staat met docent bij een project

Praktijkscholen

GTV werkt nauw samenwerk met praktijkscholen van het (v)mbo en met technasia in de omgeving. Voor de praktijkscholen organiseren we jaarlijks snuffelstages bij ons op de werkvloer. Leerlingen krijgen dan een mooie indruk van het vak elektrotechniek. Sommigen zijn zelfs zo enthousiast dat ze later bij ons ook echt stage komen lopen. 

Technasia

Leerlingen van de Technasia kunnen bij GTV Elektro daadwerkelijk aan de slag gaan met echte projecten. Voor het vak O&O lossen ze vraagstukken van echte opdrachtgevers op. Regelmatig levert ons dat geweldige ideeën op waar we ook echt mee aan de gang gaan.

Vind een baan

Vind een baan bij GTV Elektro

GTV Elektro is continu op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Kijk in ons vacature-overzicht of er ook een baan voor jou bij zit!

Open sollicitaties welkom!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en staat jouw vacature er niet tussen? Geen probleem. We hebben altijd plek voor goede mensen. Dus als je vindt dat je helemaal bij ons past en dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, stuur ons dan een open sollicitatie.

GTV Connect

GTV CONNECT

Techniek bepaalt voor een groot deel hoe de wereld om ons heen uitziet. Het bepaalt ook voor een belangrijk deel onze toekomst. Daarom vinden we het belangrijk dat jongeren kennismaken met techniek. Dat ze, net als wij, enthousiast worden van de vele prachtige toepassingen die techniek ons in het dagelijkse leven biedt. Onze activiteiten in het kader van techniekeducatie hebben we daarom ondergebracht in GTV Connect! 


Via GTV Connect doen we jaarlijks diverse keren mee met allerlei leuke initiatieven om jongeren bewust te maken van techniek. Wil je weten welk initiatief we binnenkort steunen, volg ons dan op facebook! Heb je een leuk idee voor een project waar we aan kunnen bijdragen? Laat het ons weten!

bottom of page