top of page

Assemblage

Veel van onze opdrachtgevers willen focussen op het bedenken en op de markt brengen van hun producten. Voor de elektrotechnische aspecten en het efficiënt assembleren van de elektrotechniek met hun producten, willen ze kunnen terugvallen op een oplossingsgerichte dienstverlenende partner. Juist in het verbinden van de technische oplossing met de proces- en productvereisten van de klant, ligt de kracht van GTV Nederland. In een intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers bedenken we een aanpak op maat, rekening houdend met eisen op het gebied van esthetiek, veiligheid, kostenbeheersing en gebruiksgemak. 

GTV Nederland assembleert de meest uiteenlopende producten met een elektrotechnische component. In grotere of kleinere series, zelfs bij herhaalorders van één stuks, bouwen we de gewenste elektrotechnische systemen samen tot nauwkeurig geteste en zorgvuldig verpakte halffabricaten. Afhankelijk van de aard van het product en de kenmerken van het productieproces voeren we zo nodig de complete, mechanische montage van het gehele eindproduct uit. Veel producten vinden vanuit ons bedrijf in Waalwijk direct hun weg richting de eindgebruikers over de gehele wereld. 

Weidmüller RailAssembler & RailLaser

DSC00236_edited.jpg

Om de processen in de assemblage te versnellen en hogere productie te kunnen draaien, heeft GTV Nederland sinds eind 2023 een innovatie op het gebied van assemblage in huis gehaald. Als eerste bedrijf in de Benelux is GTV Nederland trotse eigenaar van de Weidmüller RailAssembler en RailLaser.

Wil je meer weten of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van assemblage? Neem contact met ons op!

bottom of page