top of page

Prefabricage

GTV Nederland is specialist op het gebied van het project-specifiek ontwerpen, samenstellen en prefabriceren van elektrotechnische systemen. Onze kracht daarbij ligt in een sterke verbinding met onze klanten en in het effectief schakelen met de bij hun project betrokken partijen. Samen met onze opdrachtgever beoordelen we steeds of prefabricage een interessante optie is. De wensen en eisen omtrent het project verbinden onze engineers dan naar een werkbare en betaalbare standaardtoepassing op maat van het project. Uiteindelijk bouwen we de componenten seriematig samen tot één systeem dat op de bouwplaats eenvoudig kan worden aangesloten. Plug and play!

Medewerker van GTV assembleet stopcontacten

Het gebruik van elektrotechnische prefab-producten verkort de installatietijd in de uitvoeringsfase. Tevens bespaart het kosten qua ruimtebeslag en de inzet van monteurs op locatie. Verder zijn prefab- samenstellingen van hogere en constantere kwaliteit, dan wanneer deze op de locatie zelf worden gemaakt. Bij GTV gebeurt het productieproces namelijk in een gespecialiseerde en gecontroleerde omgeving.

Wil je meer weten of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van prefabricage? Neem contact met ons op!

bottom of page