top of page

Besturen

GTV Nederland ontwerpt en bouwt besturings- en monitoringsystemen voor de meest uiteenlopende infrastructuren en elektrotechnische installaties. Tevens zijn wij een ervaren softwareschrijver voor automatiseringssystemen in de elektrotechniek. Zo verbinden we onze regelkasten en besturingspanelen effectief met de processen en netwerken van onze opdrachtgevers. Wederzijds vertrouwen en een goede samenwerking met onze klanten staan aan de basis van een ontwerp op maat en een effectieve implementatie van onze besturingssystemen. 

Werking van het besturingssysteem wordt getest

De panelen produceren we in onze eigen productiefaciliteit. De jongste versie van e-plan tekensystemen hebben we hier gekoppeld aan een modern, geautomatiseerd machinepark. Zo kunnen we zowel kleine als grote series snel en betaalbaar verzorgen. Vervolgens dragen we er zorg voor dat de besturingssystemen op iedere locatie softwarematig worden geconfigureerd en technisch worden geïntegreerd in de betrokken machines of installaties. 

Wil je meer weten of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van besturingssystemen? Neem contact met ons op!

bottom of page