top of page

Kabelconfectie

Door een uitgekiende inzet van automatisering en personeel levert GTV Nederland betaalbaar maatwerk op het gebied van kabel- en draadconfectie. Zo spelen we in op de groeiende behoefte aan elektrotechnische dienstverleners die tegen aantrekkelijke voorwaarden high mix en low volume diensten combineren. We merken dat ook de grote fabrikanten van originele onderdelen of eindproducten in de energie- en hightechindustrie hier belang bij hebben. Datzelfde geldt voor de toeleveranciers van deze OEM-ers. Als modern uitgeruste, elektrotechnische dienstverlener kan GTV Nederland aan deze vraag voldoen. 

Snelheid, precisiewerk en kwaliteit zijn kenmerkend voor GTV Nederland. Het knippen en strippen van bedrading geschiedt bij ons, als eerste in de Benelux, volledig geautomatiseerd. Op onze afdeling kabelconfectie monteren we vervolgens alle soorten kabels, snoeren, connectoren en contacten. We verbinden deze tot aansluitkabels die volledig aan de wensen van onze klanten én aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen en ISO-certificering voldoen. Ook het controleren en testen van elke afzonderlijke kabel behoort tot de werkzaamheden van deze afdeling. We leveren complexe kabels of kabelconstructies vanaf één of enkele stuks en hebben de capaciteit om de volledige productie van uw aansluitkabels voor u te verzorgen. Desgewenst nemen we daarbij tevens de verpakking en logistiek voor u uit handen. 

Wil je meer weten of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van kabelconfectie? Neem contact met ons op!

bottom of page