top of page

Schakelen en verdelen

De snel groeiende complexiteit van (elektro)technische installaties en producten stelt steeds hogere eisen aan schakel- en verdeelinrichtingen. Bijvoorbeeld als het gaat om veiligheid, capaciteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. Hier, in het hart van de elektrotechnische installatie, toont GTV Elektro bij uitstek zijn kracht om techniek en klantbehoefte te verbinden. Power to connect!

Elektromonteur installeert een schakelbord

Voor iedere installatie biedt GTV Elektro een passende oplossing, ook bij nieuwe toepassingsgebieden als zonne-energie, smart grids, elektrische voertuigen en gebouwautomatisering. Onze engineers zijn op de hoogte van de jongste technieken. Nadat het ontwerp van schakel- en verdeelinrichtingen is goedgekeurd, gaat GTV Elektro over tot de productie van de verdeelkasten en schakelpanelen. Desgewenst nemen we ook de handling en verzending voor onze rekening. 


Elk paneel ondergaat een zorgvuldige kwaliteitscontrole. We zorgen dat het complete keuringsrapport voldoet aan de geldende of door u gevraagde regelgeving en certificering. De kwaliteitsrapporten van onze klanten, maar ook tekeningen, testrapporten en aanvraagdocumenten, zijn altijd beschikbaar in de cloud. Via een QR-code in de verdeelkasten en schakelpanelen kunnen monteurs bijvoorbeeld direct beschikken over alle relevante informatie. Zo besparen onze klanten tijd en onnodige kosten.  GTV Elektro onderscheid zich hiermee positief in de markt. 

Gerealiseerde verdeel- en schakelkasten

Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
bottom of page