top of page

RailAssembler & RailLaser

Geautomatiseerde railmontage

Stap binnen in de wereld van baanbrekend innovatie op gebied van assemblage bij GTV Nederland.

 

Sinds december 2023 is het machinepark van GTV Nederland twee revolutionaire machines rijker. We mogen onszelf met trots de allereerste eigenaar noemen van de Klippon® Automated RailAssembler & RailLaser in de Benelux. Deze geavanceerde  machines van Weidmüller beloven niet alleen efficiëntie en precisie, maar veranderen ook jouw kijk op de railmontage en markeringstechnologie. Laten we eens wat dieper ingaan op wat deze state-of-the-art apparaten te bieden hebben.

RailAssembler - Efficiëntie in Montage

Stel je eens voor: een montageproces dat tot 60% sneller verloopt dan voorheen, zonder dat je individuele terminals hoeft te selecteren of positioneren. Dat is precies wat de RailAssembler biedt. In combinatie met de Weidmüller Configurator (WMC) software, wordt de volautomatische assemblage van klemmenstroken gerealiseerd. Hierdoor elimineert deze machine de tijdrovende taken die voorheen handmatig moesten worden uitgevoerd. Met eenvoudige bediening en een gegarandeerde betrouwbaarheid dankzij het gebruik van eCAD-programmagegevens, is de RailAssembler dé tijdbesparende held voor ons productieproces.

GTV.png

Tot wel 60% efficiënter

GTV.png

Eenvoudige bediening

GTV.png

Gegarandeerde kwaliteit

Wil je meer weten of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van assemblage of wil je meer weten over de RailAssembler? Neem contact met ons op!

RailLaser - Ultrasnelle, precieze markering

Maak kennis met de toekomst van railmarkeringstechnologie: de RailLaser. Deze innovatieve machine maakt in combinatie met de Weidmüller Configurator (WMC) software volautomatische lasermarkeringen om jouw markeerprocessen te versnellen en te verfijnen. Het gebruik van klemmenstroken met reeds bevestigde marker zorgt ervoor dat het niet meer nodig is om markers los van elkaar te scheiden, toe te wijzen en te monteren. Zo kan er tot 90% van de tijd bespaard worden die voorheen werd besteed aan het markeren van klemmenstroken, terwijl je nog steeds voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Met zijn nauwkeurige markering, maximale flexibiliteit en gebruiksvriendelijke interface, biedt de RailLaser een ongeëvenaarde combinatie van snelheid, precisie en betrouwbaarheid.

Wil je meer weten of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van assemblage? Neem contact met ons op!

bottom of page