top of page
Power to connect

De kracht van verbinden

De complexiteit en uniciteit van technische innovaties en producten blijft enorm groeien. GTV Elektro speelt daarop in als verbindende partner in technologie en innovatie. Onze tech- en hightech oplossingen vinden wereldwijd toepassing. Zo vervult GTV Elektro een verbindende rol in de dynamiek van samenleving en technologie. 

‘Expertise, creativiteit, passie en betrokkenheid’


GTV Elektro is als system integrator gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen, bekabelen en in bedrijf stellen van infrastructuren en elektrotechnische systemen en installaties. Vervolgens zorgen we ook voor het besturen en monitoren ervan. Verbinden is onze kracht. Door het verbinden van techniek en een krachtig partnerschap met onze klanten vinden we bij elke uitdaging een innovatieve oplossing op maat. Expertise en creativiteit, maar ook passie en betrokkenheid zijn onze belangrijkste krachtbronnen. 
 

Markten en sectoren

Markten en sectoren

De dienstverlening van GTV Elektro toont haar relevantie voor de meest uiteenlopende  markten en sectoren. Zo zijn we actief in onder andere de elektrotechniek, machinebouw, bouw en renovatie, installatietechniek en chemie.  Steeds verbinden we de technische uitdaging van de klant met passende, sectorspecifieke oplossingen. Voor elke situatie bouwt GTV Elektro systemen die veilig en robuust zijn,  aangepast aan elke vorm van gebruik en aan elke externe omgeving.


GTV is actief onder andere binnen de volgende branches:

Missie, visie
GTV_icons_01_Machinebouw.png
GTV_icons_01_Gebouwinstallaties.png
GTV_icons_01_Infra en civiel.png
GTV_icons_01_Chemie.png
GTV_icons_01_Maritiem.png

Missie en visie

GTV Elektro wil als technisch dienstverlener voor zijn klanten de verbindende partner zijn bij het op maat ontwerpen en samenstellen van nieuwe technologische producten en innovaties.  Om dat te bereiken willen we, als vertrouwde samenwerkingspartner, de eerste keuze van onze klanten zijn en blijven. 
‘Gewaardeerd partnerschap waarborgen’

‘Gewaardeerd partnerschap waarborgen’

 

We bundelen onze kennis, passie en deskundigheid daarom zodanig dat we kunnen anticiperen op de groeiende behoefte naar  technische maatwerkoplossingen. We bieden onze klanten  professionele, flexibele en innovatieve diensten en creëren voor hen absolute meerwaarde: via waarborging van een gewaardeerd partnerschap wordt steeds maximaal aansluiting gevonden bij hun wensen en behoeften.

Management
Historie
bottom of page