De kracht van verbinden

De complexiteit en uniciteit van technische innovaties en producten blijft enorm groeien. GTV Elektro speelt daarop in als verbindende partner in technologie en innovatie. Onze tech- en hightech oplossingen vinden wereldwijd toepassing. Zo vervult GTV Elektro een verbindende rol in de dynamiek van samenleving en technologie. 

‘Expertise, creativiteit, passie en betrokkenheid’


GTV Elektro is als system integrator gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen, bekabelen en in bedrijf stellen van infrastructuren en elektrotechnische systemen en installaties. Vervolgens zorgen we ook voor het besturen en monitoren ervan. Verbinden is onze kracht. Door het verbinden van techniek en een krachtig partnerschap met onze klanten vinden we bij elke uitdaging een innovatieve oplossing op maat. Expertise en creativiteit, maar ook passie en betrokkenheid zijn onze belangrijkste krachtbronnen. 
 

 

Markten en sectoren

De dienstverlening van GTV Elektro toont haar relevantie voor de meest uiteenlopende  markten en sectoren. Zo zijn we actief in onder andere de elektrotechniek, machinebouw, bouw en renovatie, installatietechniek en chemie.  Steeds verbinden we de technische uitdaging van de klant met passende, sectorspecifieke oplossingen. Voor elke situatie bouwt GTV Elektro systemen die veilig en robuust zijn,  aangepast aan elke vorm van gebruik en aan elke externe omgeving.


GTV is actief onder andere binnen de volgende branches:

 
GTV_icons_01_Machinebouw.png
GTV_icons_01_Gebouwinstallaties.png
GTV_icons_01_Infra en civiel.png
GTV_icons_01_Chemie.png
GTV_icons_01_Maritiem.png

Missie en visie

GTV Elektro wil als technisch dienstverlener voor zijn klanten de verbindende partner zijn bij het op maat ontwerpen en samenstellen van nieuwe technologische producten en innovaties.  Om dat te bereiken willen we, als vertrouwde samenwerkingspartner, de eerste keuze van onze klanten zijn en blijven. 
‘Gewaardeerd partnerschap waarborgen’

‘Gewaardeerd partnerschap waarborgen’

 

We bundelen onze kennis, passie en deskundigheid daarom zodanig dat we kunnen anticiperen op de groeiende behoefte naar  technische maatwerkoplossingen. We bieden onze klanten  professionele, flexibele en innovatieve diensten en creëren voor hen absolute meerwaarde: via waarborging van een gewaardeerd partnerschap wordt steeds maximaal aansluiting gevonden bij hun wensen en behoeften.

 

Management

De directie binnen GTV Elektro wordt gevoerd door John de Gouw en Roger Hendrix. De Gouw is operationeel directeur. Hij begon in 1992 als medewerker in de productie en ging later als bedrijfsleider aan de slag. Als zodanig heeft De Gouw bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van GTV, van startup tot volwassen techbedrijf. Hendrix is sinds 2013 betrokken als commercieel directeur bij GTV. Voordien bekleedde hij diverse managementfuncties bij bedrijven als Hagemeyer en Rexel Nederland BV.

Directie van GTV: John de Gouw en Roger Hendrix

De Gouw en Hendrix zijn sinds 2016 gezamenlijk eigenaar van GTV Elektro. In hun werkzaamheden worden ze ondersteund door een managementstaf. Samen verzorgen ze het dagelijkse contact met klanten en leveranciers. Ook geven directie en management sturing aan de verschillende productie-eenheden en aan een technisch team van engineers, werkvoorbereiders en calculators.

 

Historie

GTV Elektro begon in 1990 als Van Gerwen Techniek Vlijmen (GTV). Op het opkomende getijde van de mobiele telefonie groeide GTV uit tot een florerend familiebedrijf. Vanuit de vestiging in het Brabantse dorp Vlijmen produceerde GTV onder andere stekkers en batterijopladers voor mobiele telefoons. Toen kabelconfectie steeds meer machinaal werd uitgevoerd besloot oprichter Huub van Gerwen de bedrijfsactiviteiten uit te breiden met de assemblage van elektrotechnische systemen en panelenbouw. In het jaar 2000 verhuisde GTV naar ’s Hertogenbosch. 

De waarden van het familiebedrijf

Richard van de Wiel

accountmanager
Richard_01.png

Nog steeds ademt GTV Elektro de sfeer van het voormalige familiebedrijf. Onze klanten en ons personeel ervaren toegankelijkheid en geborgenheid als belangrijke waarden. Als team of organisatie letten we op elkaar, bieden we zekerheid en zorgen we voor verbinding. In onze relatie met onze klanten zijn we toegankelijk en betrokken. Zo kunnen we ons maximaal richten op realisatie van hun doelen. 

Richard van de Wiel

accountmanager

In 2016 trok Huub van Gerwen zich op 58-jarige leeftijd terug als directeur-eigenaar. Ras-GTV-er John de Gouw en de ervaren manager Roger Hendrix namen het bedrijf van hem over. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een technische onderneming die voor haar klanten steeds hoogwaardige diensten op maat levert. Innovatie, creativiteit, deskundigheid en betrokkenheid geven GTV Elektro de kracht om techniek op maat te verbinden tot werkende oplossingen. Maar het vormt ook de krachtbron voor een duurzaam partnerschap met opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers.  

Verhuizing

GTV_pand_new.jpg

In 2021 wordt met de verhuizing naar het moderne en grote pand in Waalwijk een nieuwe stap gezet. Vanaf 1 april 2021 is het GTV team werkzaam vanaf de Keurweg 22 in Waalwijk en zorgen ze hier voor de Power. Tevens wordt dit moment aangegrepen voor een, op papier, kleine wijziging die voor het bedrijf echter een hele grote stap is: Officieel heette GTV nog altijd Van Gerwen Techniek Vlijmen en vanaf de verhuizing is dit ook officieel overal GTV B.V.