top of page

Vacature: CNC-Frezer

Waalwijk fulltime


Functieomschrijving

GTV Nederland vervaardigd elektrotechnische producten voor de Nederlandse markt. O.a. telecommunicatiekasten, verdeler- en besturingskasten, aftakkasten, overspanningsbeveiligingskasten etc.. Voordat kasten de productie ingaan om geassembleerd te worden is vaak een bewerking nodig.

Als CNC frezer ben je verantwoordelijk voor de productie van voornamelijk prototypes, kleine en middelgrote series. Je vervaardigd zelfstandig producten volgens tekening en/of klantspecificatie en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en maatvoering van het productie. Je pleegt kleinschalig onderhoudt door de machine schoon te houden en kleine gebruiksonderdelen tijdig te vervangen.


Wie ben jij

- Je bent zelfstandig en nauwkeurig

- Je kan goed samenwerken en communiceren

- Je hebt technisch inzicht

- Je hebt ervaring met een cnc freesmachine of boortechnieken

- Je beschikt over goede materiaalkennis

- Je beschikt over een diploma/certificaat in de richting van metaal en techniek, verspanende bewerkingen.


Wat bieden wij jou

- Werken in ambitieuze en snelgroeiende organisatie

- Marktconform salaris

- Vakantiegeld 8%

- 25 vakantiedagen en 13 adv dagen bij een fulltime dienstverband.

- Werken in dagdienst


Let’s connect

GTV Nederland BV is sinds 2023 onderdeel van Intelectric BV, opgericht in 2001; een snelgroeiend bedrijf dat zich op drie takken richt: Network solutions, projectmontage en assembly technology. GTV is opgericht in 1991 en specialist op het gebied van het projectspecifiek ontwerpen, samenstellen en prefabriceren van elektrotechnische systemen. Word jij onze nieuwe collega?Comments


bottom of page