Verhuizing GTV Elektro

‘s-Hertogenbosch, 2020.12.01 – 30 jaar na oprichting verhuist GTV uit Den Bosch naar een modern, ruim pand waar de groeiambities nog beter gerealiseerd kunnen worden.


GTV Elektro begon in 1990 als Van Gerwen Techniek Vlijmen (GTV). Vanuit in het Brabantse dorp Vlijmen startte GTV met het ontwerpen en samenstellen bekabelingen . Toen kabelconfectie steeds meer machinaal werd uitgevoerd besloot de organisatie uit te breiden. Vanaf dat moment werden ook de assemblage van elektrotechnische systemen en panelenbouw vaste diensten die GTV aanbod. In het jaar 2000 was de groeiende organisatie uit haar jas gegroeid en verhuisde GTV naar ’s- Hertogenbosch. Vanuit hier groeide het Brabantse bedrijf verder en kreeg het landelijke bekendheid door de innovatieve manier waarop de organisatie haar paneelbouw- assemblage en fabricage activiteiten op het elektrotechnische gebied combineerde.


Nu, 20 jaar later, is GTV klaar voor een nieuwe stap en zal het bedrijf begin 2021 verhuizen naar een nieuw, moderne en multifunctioneel pand van 3000 m2 waar werkplaats, productie, engineering en alle kantooractiviteiten volledig in elkaar verworven kunnen worden. “Door het open en moderne pand stellen we onszelf en onze collega’s in staat om te blijven groeien en ontwikkelen. Ons nieuwe pand geeft ons hiervoor alle mogelijkheden”, aldus Commercieel Directeur/ mede- eigenaar Roger Hendrix.


Hendrix geeft aan dat de organisatie al geruime tijd heeft gezocht naar een geschikte locatie en in deze zoektocht geen concessies wilde doen in de kwaliteit, uitstraling en groeimogelijkheden van het pand. “We zijn dan ook erg blij dat we het pand aan de Keurweg in Waalwijk hebben gevonden en kunnen betrekken.” Op minder dan 15 kilometer van de plek waar GTV in 1990 begon zal men vanaf begin 2021 de werkzaamheden voortzetten en verder bouwen aan de toekomst.