Vacature: (Junior) engineer elektrotechniek m/v

Waalwijk, 38-40 uur


Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een engineersfunctie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en zoek jij een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden? GTV heeft een hartstikke mooie uitdaging voor je klaarliggen!


Jij bent de schakel tussen onze klanten en onze interne organisatie, waarbij jij de werkzaamheden coördineert én ervoor zorgt dat de verwachtingen van onze klanten gerealiseerd worden. Klinkt bovenstaande je als muziek in de oren en durf jij deze uitdaging met ons aan te gaan? Lees dan verder en maak je interesse aan ons kenbaar!


Wat ga je doen

In de rol van engineer (Industriële automatisering) ben jij verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als het tekenwerk van elektrische- en besturingsinstallaties ten behoeve van industriële installaties voor onze klanten. Dat betekent dat jij op verzoek van onze klanten zelfstandig hun wens vertaalt naar het product.

o.a.

  • Het opstellen, analyseren en/of reviseren van technische en besturingsdocumentatie;

  • Het maken van calculaties;

  • Wijzigingen en revisietekenwerk verwerken;

  • Het uitwerken van besturingstekeningen;

  • Het efficiënt inzetten van automatiseringssystemen gekoppeld in Eplan t.b.v. de productie (CNC freesmachine, Komax bedradingsmachine, etc.)


Wie ben jij

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding richting Elektrotechniek, Besturingstechniek, IA of een vergelijkbare opleiding. Je bent sociaal vaardig, leergierig en je schuwt geen klant- en collegiaal contact.


Je bent een leergierige techneut die proactief te werk gaat, overzicht houdt en technische vraagstukken uitzoekt en onderbouwt.


In je werk functioneer je zowel zelfstandig als in een team waarbij je kwaliteiten zoals; oog voor detail, accuraatheid, creativiteit en kwaliteitsbewustheid duidelijk naar voren komen.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent goed op de hoogte van de geldende voorschriften.


Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (in woord en geschrift).


Waar kom je terecht?

Een klein en divers team "werkvoorbereiding" zorgt binnen GTV voor de engineering en het voorbereiden van de productie activiteiten. Dit team heeft nauwe contacten met de klanten, collega's van de verkoopafdeling, met de collega’s van de productie en lost technische problemen op zodat efficiënt gewerkt kan worden en projecten renderen.


Bij GTV kent men elkaar, zijn de lijnen kort en werken we continue aan verbeteringen. Samen maken we het project.Naast een uitdagende functie bieden wij:

· Moderne en dynamische werkomgeving;

· Prima arbeidsvoorwaarden;

· De vrijheid om je ideeën en ondernemerschap ook echt uit te voeren;

· Een informele bedrijfscultuur met een focus op kwaliteit;

· Ontwikkelingsmogelijkheden.


Let’s connect

Heb je na het lezen van deze vacature zin gekregen in deze functie? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen of behoefte aan meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met Simone de Gouw, HR manager. 0850-812070 of stuur haar een e-mail s.d.gouw@gtv.nl