Stage: Technicus engineering/ electrotechniek/ mechatronica

Elektrisch rijden is populair. Ben jij op zoek naar innovatie en ontwikkeling? Denk jij 'out of the box' en zoek jij een interessante (eind) stageopdracht?


Dan zoeken wij jou!


Elektrisch rijden is populair. Steeds meer steden verbannen vervuilende dieselauto’s en de aanschaf van elektrische auto’s wordt door belastingvoordelen aantrekkelijker gemaakt. De verkoop van elektrische auto’s stijgt en hiermee ook de behoefte aan laadpunten. GTV ontwerpt en produceert gezamenlijk met een aantal van haar relaties diversen soorten EV laadpunten.


Stageopdracht/ eindopdracht

Je stage of eindopdracht is een technische opdracht. De laadpunten worden gebouwd in onze werkplaats. Jij gaat hiervoor een universele EV laadpunttester ontwerpen om de correcte werking van een laadpaal te testen, ontwikkelen, ontwerpen en uitwerken.

Deze laadpaaltester dient het gedrag van diversen soorten elektrische auto’s te kunnen simuleren. Ter bevestiging van de uitgevoerde test dient automatisch een digitaal rapport gegenereerd te worden.

Het doel is dat wanneer jij je stage afrond, de laadpaaltester ook daadwerkelijk in gebruik genomen kan worden.


Over jou

Je volgt een MBO-4 of HBO opleiding in de richting van elektrotechniek, technicus engineering of mechatronica. Je zoekt een stage voor de periode februari t/m juli of september t/m januari.


Bedrijfsprofiel

GTV is sinds 1990 specialist op het gebied van kabelconfectie, technische assemblage en panelenbouw. Met een team van ±75 medewerkers verwerken wij dagelijks de vele aanvragen, verzoeken en orders van onze klanten en leveren wij maatwerk. Wij denken mee in oplossingen en innovaties en betrekken onze klanten hierin.


Let's connect

Vindt jij deze stageopdracht interessant en wil jij de uitdaging aangaan? Laat het ons dan weten. Stuur je motivatie en je CV naar s.d.gouw@gtv.nl, t.a.v. Simone de Gouw.