'Samen de schouders eronder’


Angelique Van Der Woude-Heesakkers


teamleider assemblage, 20 jaar in dienst“Ik heb gewoon een hele leuke baan. Ik voel me echt verbonden met GTV. De sfeer is heel goed en we doen de dingen hier samen. Als er een spoedklus binnenkomt, dan zetten we samen de schouders eronder.

Ik begon op de afdeling kabelconfectie als productiemedewerker, zonder enige technische achtergrond. Al na twee jaar werd ik gevraagd om teamleider te worden van de productieafdeling. Alles wat ik ken, heb ik hier geleerd en dat geldt voor veel medewerkers. Je hoeft geen opleiding in de techniek te hebben. Er zijn hier mensen die nog nooit eerder een schroefmachine hadden vastgehouden, maar dat leren ze hier wel. Iedereen heeft wel iets waar die goed in is en GTV zorgt dat je die kwaliteiten optimaal kunt benutten. En als er een keer privé iets is? Dan krijg je alle begrip en de gelegenheid om daar je aandacht op te richten.”