'Meedenken maakt mijn werk boeiend'


François Devriesere


Technisch inkoper, 19 jaar in dienst


“Als inkoper van de materialen moet ik goed op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen en producten, zodat we onze klanten een goed en betaalbaar product kunnen leveren. Juist dat meedenken met de klant, het steeds zoeken naar een passende oplossing, dat maakt mijn werk boeiend.


Regelmatig spijker ik mijn kennis bij. Er wordt bij GTV veelvuldig gebruik gemaakt van de ruime opleidingsmogelijkheden waardoor je kunt doorgroeien binnen het bedrijf. Ik begon hier op de werkvloer als monteur, werd toen teamleider paneelbouw en later werkvoorbereider. Inkoop maakte daar ook deel van uit, maar door de groei van GTV hebben we de keuze gemaakt om de inkoop helemaal apart op te zetten. En dat mocht ik gaan doen. Ik heb het naar eigen inzicht in kunnen richten dat is leuk. Ik maak nu beschrijvingen en een inkoopplan zodat de inkoop ook door collega’s goed is op te pakken, mocht ik er een keer niet zijn."


Rietveldenweg 30

5222AR  ‘s Hertogenbosch

+31 (0)73 5130291

info@gtv.nl

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
GTV_icons_klein_Copyrights.png
GTV_icons_klein_Privacy.png
Leveringsvoorwaarden