GTV introduceert ‘stekerbaar’ op Europort beurs

GTV Elektro neemt deze week voor het eerst deel aan de Europort beurs in Ahoy Rotterdam. Deze beurs richt zich op de maritieme wereld. Voor deze markt biedt GTV specifiek stekerbare elektrotechnische oplossingen aan. Bent u benieuwd of onze diensten zeewaardig zijn? U bent van harte welkom op onze stand 4311.

Partnerschap

Ter onderstreping van ons duurzame partnerschap delen we onze stand met Shipsonic. Voor Shipsonic bouwen we verdeel- en besturingskasten voor zogeheten antifouling installaties op schepen. Die voorkomen, middels ultrasoon geluid, de schadelijke groei van algen, schelpen en micro-organismen op scheepsrompen. GTV zorgt dat deze kasten, die reeds zijn voorzien van connectoren, stekerbaar zijn en dus snel in machinekamers van schepen kunnen worden geïnstalleerd.


Op Europort laat GTV de scheepsbouwwereld kennismaken met stekerbare oplossingen, prefabs en “kant en klare” installeerbare (besturings-)kasten. Een drankje en een nootje staan klaar. U wordt verwelkomd door accountmanager Richard van de Wiel en commercieel directeur Roger Hendrix.


Openingstijden beurs:

5 en 6 november, van 10.00 tot 18.00

7 november, van 10.00 tot 21.00 uur

8 november, van 10.00 tot 17.00 uur

Rietveldenweg 30

5222AR  ‘s Hertogenbosch

+31 (0)73 5130291

info@gtv.nl

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
GTV_icons_klein_Copyrights.png
GTV_icons_klein_Privacy.png
Leveringsvoorwaarden