GTV B.V. en Shesolar bundelen de krachten en bieden samen een exclusieve lijn PV Stringboxen.

Unieke samenwerking tussen twee specialisten

Slechts weinigen in de PV-markt kennen Suzanne de Veth niet: Suzanne is immers al jaren een bekend gezicht in deze markt en weet door al haar ervaring als geen ander wat de markt nodig heeft en hoe de best mogelijke PV-oplossing ingericht kan worden. Op deze manier leerden Suzanne de Veth en Roger Hendrik van GTV B.V. elkaar jaren geleden ook kennen en samen werkten zij aan een groot aantal PV-producten en installaties: GTV vanuit haar rol als assembleur en servicepartner en De Veth vanuit haar rol bij de productproducent. Na voor diverse producenten gewerkt te hebben heeft Suzanne eerder dit jaar de stoute (hak)schoenen aangetrokken en heeft zij haar eigen bedrijf Shesolar opgericht. Shesolar is totaalpartner voor alle zakelijke partijen die met PV-installaties te maken hebben. Shesolar adviseert over de beste technische oplossing, begeleidt installateurs en anderen in de uitvoering én levert de producten die nodig zijn voor een kwalitatieve installatie.
GTV-Stringboxen Roger Hendrix van GTV B.V. en Suzanne de Veth hebben een lange zakelijke geschiedenis samen waarbij GTV altijd als vaste ontwikkel-en assemblagepartner heeft geacteerd. Direct na de start van Shesolar hebben de partijen elkaar opnieuw opgezocht om samen de problematieken rondom het beveiligen van PV-installaties onder de loep te nemen. Beide partijen zien immers nog te vaak verkeerd aangelegde installaties voorbij komen waarbij te weinig aandacht is besteed aan de risico’s van een PV-installatie. “Met de juiste aandacht, kennis en geschikte materialen kun je de risico’s van een PV-installatie eenvoudig managen en kun je schade of vervelende situaties voorkomen. Des te triester is het dan ook dat deze, relatief kleine stappen en investeringen, vaak over het hoofd worden gezien door installerende partijen zonder voldoende kennis. Het is dan ook ons streven om de markt én de klanten hier voldoende over te informeren zodat dit in de toekomst niet meer hoeft voor te komen.” aldus Roger Hendrix van GTV.


Met hulp van Suzanne en de eigen kennis van AC- en DC installaties heeft GTV een eigen lijn Stringboxen ontwikkeld waarvan Shesolar het exclusieve verkooprecht heeft verkregen.


De GTV oplossing

Het GTV programma stringboxen bestaat uit voorgeassembleerde oplossingen die toegepast kunnen worden in veelvoorkomende situaties. Maar ook voor de uitzonderlijke situatie is GTV in samenwerking met Shesolar dé partner. Alle stringboxen worden samengebouwd overeenkomstig IEC61439 in UV bestendingen behuizingen die geschikt zijn voor duurzame buiteninstallaties. In de GTV-oplossing is een overspanningsbeveiliging van het vooraanstaande merk Dehn toegepast wat de betrouwbaarheid en kwaliteit van het product nog verder verhoogt. Verder kan er gekozen worden uit meerdere fabricaten overspanningsbeveiligingen (SPD).

Unieke QR code

Ieder GTV box is voorzien van een unieke QR code. Het gebruik van deze QR code is een handige en snelle manier om via een mobiel device toegang te geven tot gedetailleerde informatie van het specifieke geleverde product. Tevens is er middels een aanvullende module de mogelijkheid om de periodieke installatie inspectie uit te voeren en vast te leggen. Daarnaast kan de QR code gekoppeld worden aan de eigen inspectiesoftware wat onderhoud en inspectie nog effectiever en efficiënter maakt.


Het beste van twee werelden

Met het uitmuntende product van GTV en alle PV- en marktkennis van SheSolar hebben de bedrijven met recht de krachten weten te bundelen en leveren ze precies dát wat de markt vraagt: een betrouwbaar en duurzaam product met de beste begeleiding en advies.