Werken bij GTV

Bij GTV zijn wij continue op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Vul het formulier in en upload je CV, dan nemen wij z.s.m. contact op.
Als erkend leerbedrijf is GTV ook altijd op zoek naar schoolverlaters en stagiaires. Wij bieden leuke en leerzame opdrachten in een fijne werkomgeving.

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw motivatie

Upload uw CV

Vacatures

TIJDELIJK!!!!

Wij zoeken voor de periode 27 mei t/m 7 juni assemblagemedewerkers. Ben jij beschikbaar, wil je graag iets bijverdienen? laat dan je gegevens achter via het formulier op de site. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Helaas, zijn er op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar. Dat wil niet zeggen dat we geen plek hebben voor goede mensen. Dat hebben we namelijk altijd.

Dus ben jij er van overtuigd dat jij helemaal bij ons past en dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, stuur ons dan vooral je contactgegevens en je CV.

Wie weet creëren we een plek voor je.

Stagiaires
GTV is erkend praktijkopleider. Volg jij een opleiding in de elektrotechniek en zoek jij een BOL of BBL stage? Dan heeft GTV misschien wel een stageplaats voor jou. Stuur ons je motivatie en stageaanvraag en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Voor meer informatie over stageplaatsen kun je contact met ons opnemen of kijken op de website van s-bb, www.s-bb.nl.

sbb-beeldmerk-fc