Verdelerbouw

Verdelerbouw

Een goede elektrische schakel- en verdeelinrichting is letterlijk en figuurlijk van levensbelang. Het waarborgt de veiligheid van personen, kabels en aangesloten apparatuur bij overbelasting, kortsluiting, lekstroom of overspanning. Bovendien voorkomt het dat alles stil komt te liggen in geval van storing.

GTV ontwerpt, produceert, onderhoudt, renoveert en installeert opgestelde en verplaatsbare laagspanning schakel- en verdeelinrichtingen. We zorgen voor de productie, kwaliteitscontrole en een compleet keuringsrapport volgens de geldende of door u gevraagde regelgeving en certificering.

_MG_1055 _MG_1092 2014-01-23 09.30.42

U kunt bij GTV kiezen uit een uitgebreid aanbod van diverse merken, verkrijgbaar in kunststof en plaatstaal en variërend van bouwvorm 1 t/m 4 tot IP20 t/m IP67. Voor iedere installatie bieden wij een passende oplossing. Voor woningbouwproject, utiliteitspand, industrie of infra. Naast systeemkennis hebben onze engineers kennis van de verschillende nieuwe toepassingsgebieden zoals zonne-energie, smart grids, infrastructuren voor elektrische voertuigen en gebouwautomatisering.