Leerling monteur – BBL-Traject

 

Over de functie
Heb jij net je vmbo-diploma op zak en ben je op zoek naar een BBL-traject?
Wil jij niets liever dan al werkende een vak eigen maken én er gewoon voor betaald krijgen? Dan is deze vacature echt op jouw lijf geschreven. GTV Totaaloplossing in elektrotechniek is namelijk opzoek naar mensen die passie hebben voor techniek en zich op een breed vlak willen ontwikkelen.

Over het bedrijf
GTV is een specialist in de bouw van besturingskasten en schakelpanelen en door de jaren heen steeds vaker partner bij de ontwikkeling ervan. De medewerkers van GTV bedenken, ontwerpen en ontwikkelen complexe elektrotechnische oplossingen voor klanten in uiteenlopende branches. Denk aan beveiliging, klimaatbeheersing, communicatiesystemen en verlichting.
GTV is al jaren een erkend leerbedrijf. Als leerling monteur word je opgeleid tot monteur. Je krijgt theorielessen en je loopt mee met ervaren monteurs. Daarmee zorg je ervoor dat je genoeg kennis opdoet om de praktijk- en theorieopdrachten uit te voeren. Na het succesvol afronden van je opleiding krijg je een vaste aanstelling als monteur.

Functie eisen
Wij zoeken gemotiveerde medewerkers. Jij moet er 100 % voor willen gaan.
Je bent in het bezit van een VMBO-diploma (theoretisch, gemengd of kader) of specialisatie elektrotechniek.
Ben je een doorzetter en heb je de wil en het leervermogen om een diploma te behalen op niveau 3? En wil jij ervoor zorgen dat onze klanten en collega’s op jou kunnen rekenen?
Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken! Eigenschappen die absoluut niet mogen ontbreken bij deze functie zijn:
• Je bent technisch
• Je bent fulltime beschikbaar
• Je bent woonachtig in de regio ‘s- Hertogenbosch

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Simone de Gouw, telefoonnummer 073-513 02 91, email s.d.gouw@gtv.nl

<< Terug naar het nieuwsoverzicht