GEZOCHT: Logistiek medewerker

Functieomschrijving

Het ene moment heb je alle ruimte om je werk te doen, het volgende moment is het aanpoten om te zorgen dat de logistieke afdeling op rolletjes blijft lopen. Jij bent daar een belangrijke schakel in. Wij zijn op zoek naar een logistieke medewerker voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch.

Je bent verantwoordelijk voor allerlei logistieke werkzaamheden. Belangrijke taken bestaan uit het ontvangen van leveranciers en het controleren en wegzetten van de binnengekomen goederen op de juiste plaats. De bijbehorende administratie dien je accuraat te verrichten. Ook help je mee met het klaarzetten van de projecten voor de diverse productieafdelingen en het klaarzetten van de verzendingen voor de klant. Je regelt het transport van A tot Z. Ook hierbij is het belangrijk dat je overzicht houdt en nauwkeurig te werk gaat.

Met regelmaat worden pakketjes in de omgeving weggebracht of opgehaald dus het bezit van een rijbewijs B is een absolute pre. Verder is het houden van overzicht en orde erg belangrijk in deze functie en streef je naar een opgeruimd en georganiseerd magazijn.

Wat zoeken wij

  • MBO 3 werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent bekend met administratieve handelingen behorende bij de logistieke processen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en je werkt en handelt accuraat en oplossingsgericht
  • Je woont in de regio van ’s-Hertogenbosch
  • Fulltime (39,5 u p/wk) beschikbaar.

Wat bieden wij?: 

Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden wij een aangename, inspirerende werkomgeving. Er is ruimte voor eigen inbreng en de vrijheid en ondersteuning om jouw talenten verder te ontwikkelen. Er heerst een open, collegiale werksfeer met korte en directe communicatielijnen. Bovendien bieden wij een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij enthousiast en gemotiveerd? Weet jij van aanpakken, werk je graag samen en ben je in het bezit van rijbewijs B? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou.Stuur je motivatie en CV in via het online sollicitatieformulier uiterlijk 15 september. Heb je nog vragen voordat je wilt reageren? Dan kun je met ons contact opnemen via 073-5130291 en vragen naar Simone de Gouw.

 

 

 

 

<< Terug naar het nieuwsoverzicht