Natuurlijk doet GVT mee aan Girlsday!

 Ongeveer de helft van de medewerkers bij GTV is vrouw. En ze werken in alle afdelingen en alle lagen van ons bedrijf.

 De vrouwen van GTV laten iedere dag weer zien hoe goed ze zijn in techniek. Daarom onderhouden we ook graag goede contacten met onderwijsinstellingen: we willen alle leerlingen (jongens én meisjes) de kans geven om bij ons te kijken of elektrotechniek iets voor hen is. 

Voor ons is het vanzelfsprekend om mee te doen aan Girlsday op donderdag 13 april 2017. Dan zetten we onze deuren gastvrij open voor iedere school die meisjes kennis wil laten maken met bèta, techniek en ICT. 

We gaan niet alleen vertellen over wat we doen, we laten ook zien hoe we dingen maken en hoeveel plezier we daarin hebben. Én we geven je de ruimte om zelf een elektrotechnische praktijkproef te doen door zelf echt iets te maken. 

Wil je ook met je klas op bezoek komen bij GTV? Bel of mail ons dan! 073-5130291 of info@gtv.nl

 

<< Terug naar het nieuwsoverzicht