Bij VODATENT.com in het Zuid-Hollandse Piershil word je overvallen door het vakantiegevoel. Want deze jonge reisorganisatie richt zich op campingvakanties voor het hele gezin. Door op zorgvuldig geselecteerde campings in Europa comfortabel safaritenten op te bouwen en in te richten. Zodat gezinnen direct na aankomst op de camping kunnen intrekken in een kant-en-klare, comfortabele tent voor zes personen, compleet met bedden, tafels en stoelen, een verplaatsbare keuken en alle huisraad die nodig is. Inclusief, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. En dus moet er een eenvoudige, maar veilige elektrische installatie aanwezig zijn waarop ook de verlichting wordt aangesloten. Daar ligt de link met GTV: GTV heeft de noodzakelijke verdeelkastjes ontworpen en produceert die telkens weer voor de nieuwe safaritenten die deze snelgroeiende recreatieonderneming ieder jaar in gebruik neemt.