WIJ ZOEKEN FIELD ENGINEERS

Heb jij passie voor techniek en engineering? Ben jij flexibel en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor onze afdeling ´system integration´ zijn wij op zoek naar field engineers die zorgen voor de configuratie van software van besturingssystemen. We zijn een van de weinige experts in Nederland op het gebied van LON (Echelon) en andere lichtschakelsystemen die worden ingezet voor de centrale regeling van verlichting van onder meer snelwegen, openbare gebouwen of bedrijventerreinen. Dezelfde deskundigheid zetten we in op andere terreinen als klimaatbeheersing en beveiliging.


Functieomschrijving

Als field engineer ondersteun de project engineer en zorg je ervoor, in samenwerking met de projectmanager van de klant, dat besturingssystemen werkend opgeleverd worden aan de opdrachtgever van de klant. Je ondersteunt installateurs bij de installatie van nieuwe systemen en randapparatuur die benodigd zijn om deze installatie/ machine te laten werken.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de configuratie voor zogenaamde lichtcontrolesystemen en het netwerk waarbinnen deze verschillende controlesystemen met elkaar communiceren. Na afronding van de installatie en configuratie toon je aan de eindklant aan dat het systeem aan hun specificaties voldoet.


Je profiel
– Jij bent gemotiveerd om te leren werken binnen onze afdeling system integration;
– Jij heb affiniteit met computers en techniek;
– Jij hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
– Jij hebt enige kennis van netwerken switches en routers;
– Jij een 24/7 mentaliteit wat inhoudt dat je graag reist en op locatie bij onze relaties de werkzaamheden uitvoert. (buitenland en evt. ’s nachts);
– Jij hebt een representatief voorkomen en spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
– Jij hebt een geldig VCA vol certificaat of je bent bereid deze te halen;
– Jij bent in het bezit van rijbewijs B (evt. aangevuld met E).


Wat bieden wij

Als field engineer werk je samen in een jong en dynamisch team. Je wordt in dit traject begeleid door de projectmanager. GTV biedt naast interessante en uitdagende opdrachten een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast werk je samen met de beste professionals met wie je samen de unieke klus klaart.

Solliciteren
Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar mevr. S. de Gouw, s.d.gouw@gtv.nl.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!